Bespreek hier alles wat met De Sims 2 te maken heeft. Je kunt hier ook je eigen items showen. Of je kunt meedoen met een van onze legacies!

Gevangen - (1&2 pag. 1)

Terrible Townie
42 Posts
Post
Gєναиgєи

Even wat informatie over dit verhaal voordat jullie het lezen :)
 • -De plaatjes zijn niet vierkant maar rechthoekig. (XD GOH WAT BELANGRIJK)
  -Dit verhaal is PG-13, wat betekent dat het scheldwoorden, gevechten, bloed en verwijzingen naar 'liefde' bevat. (PG-13 staat ervoor dat het voor kinderen onder de 13 misschien niet zo heel verstandig is dit te lezen. Of je het doet is natuurlijk aan jou ;) Dit is gewoon dat mensen weten wat hen te wachten staat.)
  -Ik verwacht niet dat iedereen dit leuk vind.
  -Vind je het niet leuk, vertel dan waarom, dan kan ik er misschien iets aan doen.
  -Ik steek veel tijd in het bewerken en maken van de plaatjes. Dus ik heb liever niet dat iedereen na een dag (of twee) al gaat zeuren om het nieuwe deel, of om meer plaatjes.
  -Ik hoop dat je veel plezier hebt met het lezen van dit verhaal 8)


  P.S Mijn computer reageert niet meer op trema's boven letters enzo, dus sorry daarvoor.

Image

Haar bruine haar hing in haar voormalig perfecte gezicht. De laatste paar dagen had ze niks gezien. Maar ze had wel dingen gehoord en gevoeld, pijnlijke dingen. Er werd in haar gesneden, er werden dingen in haar gestopt en ze was op. Slapen kon ze niet. Alsof haar lichaam niet genoeg kon krijgen van de pijn. Er was een blinddoek om haar ogen gebonden zodat ze nooit wraak zou kunnen nemen op de mensen die dit haar aan hadden gedaan. Het konden doktoren zijn, wetenschappers, misschien zelfs wel onnatuurlijke wezens. Hoe dan ook, het waren monsters. Monsters die dingen met haar deden die een normaal persoon zich niet zou kunnen voorstellen. Het was vreselijk. De pijn, en het warme bloed dat over haar lippen en onder haar neus liep.
Het was rustig geweest, de laatste nacht, of dag. Ze wist het niet precies. Niemand had aan haar gezeten, of weer iets geimplanteerd. Soms voelde ze zich zelfs slaperig. Dat herinnerde haar aan het spul dat ze de dag ervoor had gekregen. Ze moest het opdrinken, en dat deed ze ook, bang voor de pijn.

Image
Een fel licht dat zelfs haar blinddoek niet kon tegenhouden verscheen in de kamer. De muren werden verlicht, en zij ook. Ze vond het alleen niet vreemd. Er was al zoveel gebeurd de laatste paar dagen, of weken. Of misschien wel maanden. Dat dit haar niet verraste. Ze bleef gewoon rustig zitten. Haar ogen gesloten onder dat vieze doekje en haar handen vastgebonden achter de stoel.

Image
Image
Ze werd wakker. Haar ademen was rustig en het bloed en de pijn was weg. Er was iets gebeurd toen dat felle licht verscheen, ze wist het. Toen ze haar ogen opende kneep ze ze gelijk weer dicht. Het licht in de kamer was te fel. Ze was niet meer gewend aan licht. Dus ze was zeker al een paar dagen in die vreselijke plek. Het leek op een kamer in een ziekenhuis. Het bed en de apparaten gaven haar dat gevoel. Maar de muren werkten niet mee.
Er was een pleister op haar gezicht geplakt, vlak onder haar oog. Waar het voor was wist ze niet, zoals ze niks wist over deze plek. Ze wilde rondkijken, het gewaad dat ze aan had viel haar op. Een nachtjurkje. Wie dit had gedaan hield vast van vrouwen.

Image
Ze stond op en keek in het rond. Tralies omringde haar. Ze was dus toch nog gevangen, en niet gered zoals ze had verwacht. Er stond een grote houten bank. Mensen hadden dus naar haar zitten kijken. Observatie... alsof ze een dier in een dierentuin was. Ze voelde zichzelf boos worden. Haar bloed, dat wat ze nog over had dan, begon te koken. Net toen ze alles kapot wilde gooien en haar agressie wilde uiten, gebeurde er iets.

Image
Image
"Dat zou ik maar niet doen, Heather." er klonk een mannenstem. Ze keek omhoog en zag een speaker. Ze kon niet ontkennen dat ze een beetje geschrokken was.
"Welkom. Je wilt vast wel weten waarom je hier bent, en waar je bent. En natuurlijk wie ik ben?" Ze heette Heather, dat ze dat bijna vergeten was knaagde aan haar. Ze besloot antwoord te geven, misschien hoorde hij haar wel.
"Waar zit je en wie ben je!" schreeuwde Heather, kwaad en bereid om de speaker zo hard als ze kon op de grond te gooien.
"Ik zou er wel antwoord op willen geven, maar helaas doe ik dat niet. Het zou te gevaarlijk zijn, het spijt me. Net zoals de vragen waarom en waar trouwens. Je bent ons project, dat is het enige wat je mag weten lieve Heather."
Ze gromde en greep naar de tralies. Ze trok en duwde maar niets hielp. Wat moest ze doen? Ze wilde weg. Ze moest weg! Het was er gevaarlijk en ze wilde haar pijn doen. Ze wilde haar gebruiken voor iets wat misschien wel zo vreselijk was dat niemand het wilde of mocht weten.

2. Hєт єιи∂є ιѕ вєgσииєи.

Image
Hij bekeek haar. Elke beweging die ze maakte en elk geluid. Alsof er iets kon gebeuren, alsof er iets heel erg mis kon gaan. Zijn ogen weken niet af van de grote televisieschermen die Heather's lijdende beeld toonden. Hij moest haar bekijken, moest weten wat ze erover dacht en of ze iets voelde. Voor de rest wist hij al alles over haar, wie ze was, waar ze woonde, haar voormalige baan en haar leven. Het was alsof hij meer wist dan zij, en eigenlijk was dat ook zo. Haar geheugen was gewist en het enige wat zij zich herinnerde was haar naam. Heather. Die de laatste paar dagen zo vaak was genoemd door warme stemmen die haar vertelden dat het 'eventjes pijn zou doen' of dat 'het ok was.'

Image
De camera's waren verborgen, de belangrijkste was bij de speaker geplaatst, ontzichtbaar en klein. Om te zorgen dat ze niks zag, bewogen ze niet, maakten ze geen geluid.
Heather was nog steeds in de kamer, eenzaam en alleen, hopend dat iemand haar daar weg haalde. Ze sloeg haar hand naar haar oor, een seconde geleden had ze een scherp hoog geluidje gehoord. Dat zorgde dat haar hoofd naar de camera gedraaid werd. Ze concentreerde zich terwijl ze zich afvroeg waar het geluid vandaan kwam. Langzaam kwam alles rond de speaker dichterbij, het werd ook scherper, alsof iets inzoomde. Al snel had ze de camera gezien. Ze zette aggresief haar tanden op elkaar and kneep in haar vuist om te zorgen dat ze niet haar geduld verloor.
De man zat nog steeds te kijken, en toen Heather met haar helblauwe ogen de camera inkeek, deinsde hij achteruit. Het kon niet. Niet nu, het was te snel. Een flits verblinde de camera's.

Image
De flits verdween pas een minuut later, en de camera's vertoonde alleen nog maar de tralies. De tralies die op wonderlijke wijze verbogen waren en in een gat gevormd waren. De man, Logan Badger genaamd sloeg zijn vuist op de zachte bank. Hij stond op en begon te ijsberen. Wat moest hij doen?
"Godverdomme!" scheldde hij voluit, terwijl hij deed wat hij dacht dat hij moest doen, en hij sloeg zijn hand op een rode knop tegen de muur.

Image
Heather was ondertussen al de kamer uitgerend, haar blote voeten waren fijner dat sokken over de gladde vloeren van het gebouw. Ze wist niet waar ze heen moest, ze wist niet wat ze moest doen, en toch nam ze telkens onbewust een afslag naar links of rechts. Toen liep het dood. Ze stond stil, starend naar de muren terwijl een schelm alarm door de gangen heen loeide. Ze keek schichtig om haar heen. Als ze naar buiten wilde moest ze zowieso iets anders aan. Toen hoorde ze een vrouwenstem, ze klonk koud en gemeen. Haar schoenen maakten bijna geen geluid op de vloer. Ze leek afscheid te nemen van een collega. Heather sloot haar ogen, en alsof duizenden processortjes in haar hoofd nadachten, had ze al een idee.

Ze drukte zichzelf tegen de muur en wachtte tot de vrouw langskwam. Toen haar gestalte dan ook eindelijk langskwam, greep Heather haar pols en duwde haar hard tegen de muur. De vrouw wilde gillen, maar in een waas van tijd had heather twee handen op de zijkanten van haar hoofd geplaatst en zo hard als ze kon naar links geduwd. Een zachte kraak klonk, en het lichaam viel op de grond. Er was geen tijd om spijt te hebben, dus al snel had ze de vrouw haar kleren aangetrokken en was ze naar een luchtrooster in het plafond gesprongen.

Image
Image
De luchtroosters waren op bepaalde plekken vochtig en warm, en op andere droog en koud. Maar ze voelde er niks van, het maakte allemaal niet meer uit, als ze daar maar weg kwam. Aan het einde van de kleine nauwe gangen duwde ze een luchtrooster weg. Ze was in een liftschacht. De liften leken niet meer te werken, dus er was maar een optie. Ze sprong op de twee touwen, en klom omhoog. Het kostte haar moeite. En het leek haar te verassen na alles wat ze al gedaan had in het afgelopen uur. Na een lange tijd klimmen en klauteren kwam ze bij een deur, het leek op liftdeuren, ze leunde erheen, maar haar voet schoot weg en met een hoge snelheid begon ze te vallen, snel greep ze zich vast aan een van de kabels. Het verbrandde haar hand, ze hield zich goed vast en bekeek haar hand. De brandwond leek ernstig en het deed pijn.
Toch gebeurde er iets wonderlijks. Langzaam trok de pijn weg, en de wond leek te helen. Wat hadden deze mensen met haar gedaan?
Ze begon weer omhoog te klimmen, verward over alles wat er was gebeurd. En toen ze eindelijk het dak bereikte, verwelkomde ze de kille buitenlucht op haar lichaam en snoof alles goed in. De hemel was gevuld met duizenden sterren en de wereld leek opeens veel mooier.

Laganaphyllis Simnivorii
7900 Posts
Post
Wauw echt een super verhaal! Ik zal dit zeker blijven volgen! Goed werk! :)
Image
Deze smiley's worden gepromoot door Tamara: :celebration: :clown2: :blowkiss: :cornerpeek:

SNW Webmiss
14293 Posts
Post
Je steekt er inderdaad wel flink werk en tijd in, dat vind ik knap. Ik zou zeggen keep up the good work. Ik lees sowieso altijd alle verhalen hier, dus deze ook :)
Ik heb uiteraard begrip ervoor dat een update lang op zich kan laten wachten met het werk dat je eraan kwijt bent. So don't worry :)

Terrible Townie
42 Posts
Post
Dankjewel :) Ben al weer bezig met het nieuwe deel.

Laganaphyllis Simnivorii
7900 Posts
Post
Ff een vraagje, het heeft eigk niets met je verhaal te maken (sorry daarvoor), maar heb je die av ook zelf gemaakt?
Is wel leuk ^^
Image
Deze smiley's worden gepromoot door Tamara: :celebration: :clown2: :blowkiss: :cornerpeek:

Crumplebottom's New Obsession
2617 Posts
Post
spannend verhaal *wacht op het vervolg* :)

Terrible Townie
42 Posts
Post
Bedankt iedereen :D

En ja, die ava heb ik zelf ook gemaakt.

(hier kun je al de plaatjes zien die ik heb gemaakt, als je meer wilt zien: http://www.flickr.com/photos/littlepinkalien/)

Bella's Best Friend Forever
1056 Posts
Post
ik vind het wel goed gemaakt en wel spannend het eerste plaatje vind ik een beetje eng zeg maar met dat bloed maar verder vind ik het suuuuuuuuuuuuuuuuuper goed (wil het niet afkraken)

Bella's Best Friend Forever
2316 Posts
Post
Heel erg spannend!
ImageImage

Bella's Best Friend Forever
1888 Posts
Post
Erg leuk verhaal, ga je er toevallig nog verder mee?
Image

User avatar
Myshuno Addict
759 Posts
Post
Lekker spannend :)
We are one
(LL) 22-03-09 (LL)

Nooboo
23 Posts
Post
Je dowloads zijn ook zo mooi!


 • Stats
 • Who is online

  In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
  Most users ever online was 97 on Jun 05, 2013 4:06pm

  Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron