Bespreek hier alles wat met De Sims 2 te maken heeft. Je kunt hier ook je eigen items showen. Of je kunt meedoen met een van onze legacies!

EA kondigt Sims 2 Nachtleven aan

SNW Webmiss
14292 Posts
Post
Beetje laat, maar dit is het officiële persbericht van EA..

EA kondigt De Sims 2 Nachtleven aan
De Sims gaan eens lekker een avondje stappen


SCHIPHOL-RIJK, 5 april 2005 - Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) kondigt vandaag aan dat De Sims™ 2 Nachtleven momenteel wordt ontwikkeld door de Maxis™ studio, waar de immens populaire The Sims™-serie is gemaakt. Dit is het tweede uitbreidingspakket voor De Sims™ 2, dat de wereld in september 2004 veroverde als snelst verkopende PC-game ooit. Wereldwijd zijn op dit moment al meer dan 4,5 miljoen exemplaren verkocht. In De Sims 2 Nachtleven kunnen je Sims allerlei trendy plekken bezoeken in het compleet nieuwe uitgaanscentrum en hun leven wat spannender maken met de gloednieuwe dating-gameplay en een nieuw levensdoel dat zich richt op plezier hebben.

In De Sims 2 Nachtleven draait alles om activiteiten in de late uurtjes. Je kunt eropuit trekken met romantische bedoelingen, of gewoon de beest uithangen met je vrienden. Dankzij de nieuwe dating-gameplay kun je zien of de vonk overspringt tussen Sims, en of er dus kans is op een spannende romance. Dit nieuwe uitbreidingspakket bevat een splinternieuwe plezier-levenswens, zodat je Sims zich hun hele leven lang kunnen uitleven met onvergetelijke afspraakjes, nachtenlang dansplezier en stijlvolle etentjes. Geef je Sims een avondje uit dat ze nooit meer zullen vergeten met meer dan 125 nieuwe voorwerpen, zoals een echt DJ-hok en alles wat je nodig hebt om de ultieme nachtclub en VIP-lounge te ontwerpen.

"De fans van De Sims wilden altijd al graag hun Sims uit hun huizen halen," zegt Tim LeTourneau, senior producent. "Met De Sims 2 Nachtleven kun je nu je Sims uit hun keurige buitenwijkjes halen en in het wilde nachtleven storten, waar ze afspraakjes kunnen maken, een beetje kunnen rondhangen en tot zonsopgang de hipste plekken in de stad kunnen bezoeken."

De Sims 2 Nachtleven komt naar verwachting dit najaar uit onder het EA GAMES™-label. De Sims 2 is vereist om De Sims 2 Nachtleven te kunnen spelen.

Over De Sims™
In februari 2005 werd de vijfde verjaardag gevierd van de The Sims™-franchise. Vanaf het moment dat de eerste game in de winkels lag in februari 2000, stormde deze titel naar de top van de verkooplijsten en werd binnen de kortste keren over de hele wereld populair en zelfs een cultureel fenomeen. Het oorspronkelijke The Sims™ en de uitbreidingspakketten waren de bestverkochte titels van 2000, 2001, 2002 en 2003. The Sims™ is vertaald in 17 talen en heeft zeven succesvolle uitbreidingspakketten: The Sims™: Het Rijke Leven, The Sims™ Party, The Sims™ Hot Date, The Sims™ Op Vakantie, The Sims™ Beestenboel, The Sims™ Superstar en The Sims™ Abracadabra. De totale verkoop van de franchise bedraagt tot op heden meer dan 45 miljoen exemplaren. In september 2004 kwam De Sims 2 uit, het next-generationvervolg waar wereldwijd meer dan 5 miljoen exemplaren van zijn verkocht. De Sims™ 2 Studentenleven kwam in maart 2005 uit als het eerste uitbreidingspakket. Voor meer informatie over De Sims 2 surf je naar http://www.desims2.nl.

  • Stats
  • Who is online

    In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
    Most users ever online was 97 on Jun 05, 2013 4:06pm

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron