Bespreek hier alles wat met De Sims 3 te maken heeft. Je kunt hier ook je eigen items showen. Of je kunt meedoen met een van onze legacies!

Eindejaar uitverkoop - De Sims 3 Store

Team Llama
337 Posts
Post
Attentie: er is een eindejaar uitverkoop in De Sims 3 Store
Alle korting voor de aangeboden spullen kunnen tot wel 90% oplopen!

Er zijn tot nu toe 3 eerdere aanbiedingen geweest en is de momentele actie nog 20 minuten geldig.
Zelf heb ik de set 'Eilandvilla' gekocht. Die is oorspronkelijk 600 simpoints waard maar ik heb 'm net voor 60 simpoints gekocht. Leuk zulke uitverkopen :D :mryellow: =D :woot: :happy: Ik kan momenteel geen Sims spelen, dus kan ik er nog niet veel mee. Maar wat een koopje! :mryellow:

Link naar de uitverkoop pagina:
http://nl.store.thesims3.com/dailyDeal.html

Momentele aanbieding:

Het is afgelopen.
Image
-->> Klik hier voor Patricia's SNW Blog /Nieuwe update 12-01-2012
--> Klik hier voor het dagboek van de familie Engelman /Nieuwe update 15-01-2012

Gnome Collector
75 Posts
Post
Wat heb jij een mazzel, maar het is je gegund hoor. :-D
Ik probeerde Eilandvilla tweemaal te kopen. Eigenlijk driemaal, maar toen kreeg ik een foutmelding voordat ik kon klikken. Zo'n 14 seconden voor het einde van de deal kon ik wel klikken, weer foutmelding. Vijf seconden voor einde weer geklikt, maar kreeg toen de melding dat ik te laat was. :(

Ik vond het wel een mooi aantal, aangezien ik nog maar 60 SimPoints over had. Dan was het mooi uitgekomen. Vanochtend was ie dacht ik weer in de aanbieding, maar net weer gemist. :(
Ik heb overigens wel een andere leuke set voor 160 SimPoints ipv 1600. Ja, ik geef te veel SimPoints uit. :oops: Kan niet geloven dat sommige mensen er nog zoveel hebben. Ik hoop dat dat kinderwiegje nog in de aanbieding komt voor 60 punten, maar dat zal wel niet. Lijkt me zo goed passen bij de kinderopvang van Levensweg. :cute:
Image

Team Llama
337 Posts
Post
Dank je wel!! :-D
Ja, je had 'm dan net gemist denk ik :-o Balen is dat dan hé, ik ga vandaag alles echt in de gaten houden want ik koop ook veels te veel. Maar ze hebben ook van die leuke sets, en kleren, en op zich ook leuke haren tegenwoordig.

Wat is trouwens jouw Sims profiel daar op de sims website? Volgens mij heb ik je al als vrienden maar weet niet meer zeker. Ik ben gewoon Patricia daar ook :-)

PS: Ik ga het ook allemaal proberen recent en bij te houden in dit topic, dus houd het in de gaten, zodra er nieuwe aanbieding is zal ik zo snel mogelijk posten welke het is en voor hoeveel. Dan pas ik het bovenste berichtje aan :-)
Image
-->> Klik hier voor Patricia's SNW Blog /Nieuwe update 12-01-2012
--> Klik hier voor het dagboek van de familie Engelman /Nieuwe update 15-01-2012

Gnome Collector
75 Posts
Post
Ja, alleen is het wel jammer dat de prijzen opeens verhoogd zijn. Kinderkapsels waren vroeger 50 SimPoints, nu 100. Mannenkapsels 75, nu ook 100 SimPoints.

Ik weet het eigenlijk ook niet meer, maar dit is mijn account: http://www.thesims3.com/mypage/Nefje
Heerlijk origineel, maar tenminste wel herkenbaar.

Gisteren was deze uitverkoop overigens ook al bezig. Ze herhalen nu alleen nog maar volgens mij. Straks komt er waarschijnlijk nog een set voor 48 simpoints (dacht deze). :p Ook nog wat andere sets waaronder geloof ik deze:
http://store.thesims3.com/setsProductDe ... SIM3:37984
http://store.thesims3.com/setsProductDe ... SIM3:37325
http://store.thesims3.com/setsProductDe ... SIM3:37326

Voornamelijk veel van juni/juli. :) Dus er is nog een kans dat ik Eilandvilla alsnog kan aanschaffen.
Image

Team Llama
337 Posts
Post
Hmm, die modern comfort kamer is volgens mij al geweest vandaag. Jammer genoeg heb ik die gemist, die zou ik wel graag willen hebben.

Het is inderdaad jammer dat de kapsels e.d. verhoofd zijn. Maarja, aan de andere kant wordt alles in het leven wel 1x of meer in het jaar verhoofd. Niets wordt meer gewoon betaalbaar op deze manier maar het is niet gek dat ze het doen. Iedere winkel/online shop of wat dan ook verhoofd z'n prijzen. Achja, groot gelijk hebben ze. Als ik in hun schoenen stond zou ik het ook niet erg vinden als ik er voor werd betaald :-P
Image
-->> Klik hier voor Patricia's SNW Blog /Nieuwe update 12-01-2012
--> Klik hier voor het dagboek van de familie Engelman /Nieuwe update 15-01-2012


  • Stats
  • Who is online

    In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
    Most users ever online was 97 on Jun 05, 2013 4:06pm

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron